projectgoldengoat.blogg.se

Söndag med Dea Kudibal

Publicerad 2016-11-14 14:00:22 i Allmänt,

Dea Kudibal är en dansk designer som bor här i Shanghai. Hon säljer sina kläder i flera länder och bland annat i två fina (och dyra!) butiker här i Shanghai. Men hon har också sk. hemförsäljning. En av mina kollegor på IKEA råkar vara Dea Kudibal försäljare på helgerna och jag tog tillfället i akt att bjuda hem henne, mina vänner och MASSOR av kläder igår. Med 40% rabatt i VIP pris skulle man väl ha råd att köpa något snyggt i siden, kashmir eller läder (?)?!
 
Säkert 60 personer var inbjudna, ca hälften var upptagna på annat håll, 9 kom och 5 shoppade. Vilken flopp! Minst 15 personer som inte hörde av sig alls att de inte kunde komma. Vi som provade och provade och provade hade väldigt kul, men vilket stort engagemang av framförallt min kollega som "offrade" en söndag på alldeles för få personer och alldeles för lite försäljning. Man får lär sig av sina misstag. Jag har aldrig haft varken Tupperware party, underklädesparty eller något annat i hemförsäljning, så det här var första (och tyvärr sista!!) gången.
 
Om jag shoppade något?? Absolut! En klänning och blus i siden, ett par skinnloafers och en kashmirkofta. Väldigt fina! Skinnbrallorna skippade jag dock...men attans så sköna de var!
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela