projectgoldengoat.blogg.se

Julbrev 2015

Publicerad 2015-12-22 12:17:09 i Allmänt,

Det ord som allra bäst beskriver vårt år 2015 är galet. Galet i både positiv och negativ bemärkelse! Det var ingen av oss i familjen som, för ett år sedan, kunde veta vilket galet år vi hade framför oss. Tur var väl det!

Den absolut största galenskapen är naturligtvis flytten till Shanghai. Den i sig har inneburit:
- internationell skola med engelsk undervisning och klasskamrater från alla världens hörn
- att bo på 22:a våningen i världens största stad
- nytt/inget jobb med allt vad det innebär i form av erfarenheter och stress 
- att "fyra små rätter" har fått en annan innebörd och numera innefattar chili-starka bönor och saknar friterad banan som efterrätt
- kunskap om AQI och hur man bär munskydd utan att känna sig fånig
- nya härliga vänner att umgås och skratta tillsammans med
Listan kan bli väldigt (galet!) lång!

Vi är numera lyckligt lottade som har två hem. Tack vare världens bästa grannar och föräldrar har vi möjlighet att komma hem till ett ombonat hus i Bjärred. Här kan vi njuta av frisk luft, vatten i kranen, god mat och släkt och vänner. 

Året som gått har också inneburit dödsfall och begravningar. Under det första halvåret tog vi avsked av fyra nära  anhöriga och nu i juletid ägnar vi dem en extra tanke. 

Att resa och uppleva saker tillsammans är något hela familjen uppskattar (även om inte alla var 100% övertygade om att just Kina var ett så bra resmål!). Under 2015 har vi åkt skidor i ett vackert Åre, utforskat Londons utbud av parker, shopping och restauranger och levt charterliv med goda vänner på Mallorca. Sen är det ju det där med handboll och fotboll som lockat oss till Göteborg ett antal gånger under sommaren. 

Vi önskar nu alla vi känner en riktigt härlig jul och gott nytt år. Vad 2016 har för galet att erbjuda återstår att se. Ni får helt enkelt fortsätta följa oss på bloggen!




Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela